Warning

A program folyamatosan frissül. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen fotózunk és rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez.

Panorama Classical

Augusztus 20. 9:00 - Augusztus 22. 20:00
Filozófusok kertje

Információk a programról

A klasszikus zene fellegvárává válik a Gellérthegy Szent István ünnepére. Három napon át a magyar komolyzene legszebb dallamai csendülnek fel kellemes, könnyed piknik hangulatban, Budapest egyik legszebb panorámájával a háttérben. Jól ismert harmóniák csodálatos környezetben kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Magyarország komolyzenei élete olyan páratlan érték, amit érdemes az ünnepre készülő fővárosban különleges kulisszát teremtve megmutatni. A páratlan és meghitt élőzenei élményt a Filozófusok kertjébe tervezett nyitott színpad szolgáltatja, mely elrendezésében és szerkezetében is impozáns panorámát biztosít a Budai Várra, Parlamentre és Bazilikára egyaránt. Reggeltől estig tervezett programsorozatunk bebizonyítja, hogy hazánk valóban a zene országa, melyet a közönség teljes kényelemben, babzsákokból és puha pokrócokról élvezhet a lámpafüzérek meghitt fénye alatt, a helyszíni vendéglátók által biztosított finom falatok és italok mellett.

 

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen fotózunk és rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez.

Töltsd le a Szent István
Nap alkalmazást
mobilodra.

Elérhető Apple App Store és
Google Play áruházakban