Warning

A program folyamatosan frissül. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen fotózunk és rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez.

Gyakran ismételt kérdések

Hol lesznek programok pontosan?

A Szent István Nap programjai több mint 20 helyszínen kerülnek megrendezésre szerte a városban. A pontos helyszínek listája elérhető ezen a weboldalon a „Helyszínek” menüpont alatt és „Térképen”.

Mivel készüljek a rendezvényre?

Érdemes az időjárásnak megfelelő, kényelmes öltözetben érkezni a rendezvényekre. A kilátogatók hozzanak magukkal személyazonosságot igazoló okiratot és számoljanak azzal, hogy értékmegőrzők nem működnek a helyszíneken.

A programok ingyenesek?

Igen, a Szent István Naphoz tartozó rendezvények mindegyike ingyenes, ugyanakkor van olyan program, ami regisztrációhoz kötött. A Szent István Napi programok listája megtalálható ezen a weboldalon, a „Programajánló” menüpont alatt.

Kell előre regisztrálni a programokra?

A Szent István Nap programjainak többsége szabadon, regisztráció nélkül látogatható, de van olyan esemény – például a Bálnában megrendezésre kerülő Divat & Design Fesztivál workshopjai –, amelyek regisztrációhoz kötöttek.

Hány éves kortól engednek be a programokra?

Nincs korhatár korlát a rendezvényeken, de a szervezők kérése, hogy a kiskorúak csak szülői vagy gondviselői felügyelettel érkezzenek minden eseményre.

Van létszámkorlát a programokon?

A Szent István Napi rendezvények többségén nincs létszámkorlát, csak azokon a programokon, amiknél regisztrációhoz kötött a belépés, illetve a Vigadó téren.

Kutyával is látogathatóak a rendezvények

Igen, minden Szent István Napokhoz tartozó kültéri esemény látogatható kutyával, de a beltériek nem. A kilátogatók ennek, valamint az esetleges kellemetlen hanghatások (pl. Tűzijáték) figyelembevételével mérlegeljék állataik részvételét.

A rendezvényen szelektíven gyűjtik a hulladékot?

Igen, minden helyszínen megtalálhatóak lesznek szelektív kukák, melyek használatára buzdítjuk a kilátogató közönséget.

Szükséges védettségi igazolvány a rendezvényeken való részvételhez?

Nem, a Szent István Naphoz tartozó szabadtéri események korlátozás nélkül látogathatóak.

Töltsd le a Szent István
Nap alkalmazást
mobilodra.

Elérhető Apple App Store és
Google Play áruházakban