Warning

A program folyamatosan frissül. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen fotózunk és rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez.

The Trouble Notes (D)

A folyamatosan úton lévő utcazenész kvartett mind a négy tagja más országból származik, így mind a négyen más ízeket és elképzeléseket hoznak a zenekarba.

A Berlinben állomásozó, de folyamatosan úton levő utcazenész kvartettet Bennet Cerven hegedűs, Florian Eisenschmidt gitáros, Oliver Maguire perkás és Stefan Bielik basszusgitáros alkotja, és mivel mind a négyen más országból származnak, mind a négyen különböző ízeket és elképzeléseket hoznak a zenekarba. Az életvidám angol, amerikai és német neohippik közt a prímet a hegedűs viszi, aki olyan húrokat penget, illetve húz, hogy arra a világon mindenhol rezonálnak. Jó példa erre egy járókelő által valahol Európában, az utcán rögzített random felvétel, amit eddig 467 ezren néztek meg a YouTube-on, és amely alatt a zenekart egyáltalán nem ismerő kommentelők százai áradoznak és ámuldoznak a világ minden tájáról. (Amazing violinist – The Trouble Notes) Tényleg magával ragadó a játékuk.

Töltsd le a Szent István
Nap alkalmazást
mobilodra.

Elérhető Apple App Store és
Google Play áruházakban