Warning

A program folyamatosan frissül. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen fotózunk és rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez.

The Hillbilly Moonshiners (NL)

A Hillbilly Moonshiners tagjai Hollandiából származnak, és onnan fertőzik meg a világot tradicionális (amerikai) bluegrass, folk és country stílusban előadott dalaikkal.

A 2014-ben alakult The Hillbilly Moonshiners abba a néhány éve feltűnt vonulatba illeszkedik, amelynek legismertebb képviselője talán a Steve’n’Seagulls, mely zenekar az AC/DC Thunderstruck című számát bendzsóval, tangóharmonikával és nagykanállal adja elő egy pajtában, ahová traktorokkal érkeztek. Míg az Steve’n’Seagulls Finnországból, addig a Hillbilly Moonshiners tagjai Hollandiából származnak, és onnan fertőzik meg a világot tradicionális (amerikai) bluegrass, folk és country stílusban előadott dalaikkal és feldolgozásaikkal (pl. Destiny’s Child: Single Ladies, The Weekend: Can’t feel My Face, Michael Jackson: Black or White). 2017-ben a Szigeten arattak óriási sikert, és utána remélték, hogy még visszatérhetnek Budapestre. Most közös örömünkre ez a reményük beteljesül.

Töltsd le a Szent István
Nap alkalmazást
mobilodra.

Elérhető Apple App Store és
Google Play áruházakban