Warning

A program folyamatosan frissül. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen fotózunk és rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez.

Tankcsapda

A Tankcsapda azon kevés rendszeresen koncertező zenekarok közé tartozik, akik nem csak itthon, hanem már számos európai országban is sikeresek. Egyedülálló hangzásvilágával és tartalmas dalszövegeivel a magyar zenei élet kiemelkedő pontját képezi, mely mind a mai napig mit sem veszített népszerűségéből. A Tankcsapda üzletileg is sikeres vállalkozás, saját üzleti modellel, kanyarokkal és útkereséssel kerültek 2017 tavaszán a Forbes magazin címlapjára.

A zenekar lemezeladásban és több százezres koncert-látogatottságával is a legsikeresebb hazai előadók táborát erősíti, dalaikon generációk nőttek és nőnek fel a mai napig is. Több rekordot is felállítottak, volt időszak, amikor az első tizennégy helyet birtokolták a MAHASZ eladási listáján. A debreceni rockbanda mára a műfaj elvitathatatlan magyarországi éllovasa. Mérlegük 29 év alatt tizennégy soralbum, három koncertlemez, négy könyv és három turnéfilm, begyűjtve az összes lehetséges szakmai díjat, úgy mint Arany Zsiráf, EMeRTon, Fonogram, Artisjus, vagy a Viva Comet. Lemezeik egytől-egyig többszörös platina státuszt értek el. A legutóbbi, 2016 novemberében megjelent ’Dolgozzátok fel!’ című dupla feldolgozás albumuk a nagy várakozást követően bombasztikus sikerrel alig három hónap alatt hétszeres platinalemez lett, és minden hazai lemezeladási rekordot megdöntött az elmúlt évek alatt. 2013 novemberében az újra kiadott eddigi összes album több héten át foglalta el a MAHASZ lista első 14 helyét, néhány hónap alatt közel 100.000 darabos összeladási szám mellett. A 2014-es ‘Urai vagyunk a helyzetnek’ című album egy hónap alatt lett rekord, 16 ezer eladott darabszámmal. 2015-ben megjelent a 25 éves jubileumi Főnix Csarnok koncert dupla DVD+CD kiadása ‘JUBILEUM 25’ címmel. A négylemezes album jelenleg ötszörös platinalemez. 2016-ban megjelent a ‘Három Rohadék Rockcsempész’ című dokumentumfilm DVD-n. A kiadványból eddig több mint 15 ezer darab fogyott.

A Tankcsapda a rendszerváltás-kori zenekarok közül a legeredetibb és egyben legsikeresebb. A klubkoncertektől a nagyszínpadokig nincs olyan helyszín, amely ne adott volna otthont teltházas Tankcsapda-bulinak. A Kisstadion, a Syma csarnok, a Sziget Fesztivál Tankcsapda napján megjelent több mint 35 ezer rajongó, vagy a 2017-ben immár tizenegyedik alkalommal szervezett Főnix csarnok koncert rekordnak számító mérföldkövek.

Az újításairól híres Tankcsapda 2017 tavaszán egy igazán különleges koncertet álmodott meg a Papp László Budapest Sportarénába, a fedett fesztivál-hangulatú produkció különleges élményt nyújtott a nézőknek, akik a szokásosnál közelebbről élvezhették azt bármely ülőhelyről vagy a kibővített küzdőtérről egyaránt, köszönhetően az Aréna közepére helyezett színpadnak. A koncertet 12 kamerával rögzítették, ebből készült el a 2017. december 16-án megjelent DVD.

A rock’n’roll trió történetének talán legsikeresebb korszaka 2012-től indult. Sidlovics Gábor Sidi érkezésével a dalszerzés is felfrissült, a legendás dalok mellé egyre több új rock sláger született. Új albumaikkal az elmúlt években megismert zenei korszakok és stílusok szinte mindegyikét megidézik a balladisztikus daloktól a gyors és dallamos rock és punk témákon át a heavy metál hangzásig.

Töltsd le a Szent István
Nap alkalmazást
mobilodra.

Elérhető Apple App Store és
Google Play áruházakban