Warning

A program folyamatosan frissül. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen fotózunk és rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez.

Tanga Elektra (D)

A Tanga Elektra egy egészen különleges berlini testvérpár duó, akik „neo-soul electro-acoustic” zenekarként jellemzik magukat, és szuperfura dolgokat használnak a zenéléshez.

A Tanga Elektra egy egészen különleges berlini testvérpár duó, akik „neo-soul electro-acoustic” zenekarként jellemzik magukat, és szuperfura dolgokat használnak a zenéléshez. Egyikük, David Engler egy hegedűt köt rá egy loop stationre, amivel meg tudja sokszorozni a hangsávokat, és hol gitárként pengeti, hol hegedűként játszik rajta, perkás tesója, Elias pedig csörgődobon, gitártokon és egyéb tárgyakon játszik, egyik kezében dobverővel, a másikban valami ismeretlen tárggyal. David, az énekes jazz tanszakon tanult zenélni, Elias is szintén a jazz felől jön, és ketten együtt unikális elegyet kevertek kedvenc műfajaikból, a soulból, jazzből, reggae-ből és az elektronikus zenékből. Egyedi produkciójukkal bejárták már Európát, és eljutottak Brazíliába is. Már húsz éve zenélnek együtt (Elias még csak hét éves volt, amikor elkezdték), és saját szerzeményeiket adják elő. MUSIC című albumuk elérhető az iTunes-on, érdemes meghallgatni, és felizgatni vele magunkat a koncertre.

Töltsd le a Szent István
Nap alkalmazást
mobilodra.

Elérhető Apple App Store és
Google Play áruházakban