Warning

A program folyamatosan frissül. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen fotózunk és rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez.

No Money Kids (FR)

Nyers, mégis érzékeny, energikus, garázs rockos, indie popos zene egy francia duótól

Sikereiket elnézve, ennek a francia duónak lassan ideje lenne nevet változtatnia Mo’ Money Kidsre. A két külvárosi párizsi srác, Félix Matschulat és JM Pelatan 2015-ben jelentette meg első lemezét (azóta még két albumot adtak ki, idén év végére pedig tervezik a negyediket), és az I Don’t Trust You mind a divatvilág, mind a filmipar érdeklődését egyből felkeltette. Számtalan tévésorozatban és filmben csendülnek fel dalaik, közülük talán legismertebb a Government, amelyet a Banshee című sorozatban hallhattunk, de szerepeltek számaik az Éjszakai műszakban, a Veepben, a Szégyentelenekben, és jó néhány filmben is.

Dalaikat és videóklipjeiket a duó kissé sötét, dekadens, elegáns, urbánus fekete-fehér világa teszi filmszerűvé, illetve filmbeillővé, és persze hangulatos electro-blues-rockjuk, amit olyan nevek ihlettek, mint például a The Kills, Beck, Sparklehorse, vagy épp a blues legenda Robert Johnson. Nyers, mégis érzékeny, energikus, garázs rockos, indie popos zenéjükkel már bejárták a fél világot, több mint háromszáz koncertet adtak eddig, és számos neves fesztiválon ejtették már eksztázisba a közönséget. Ezúttal Budapesten is erre számíthatunk.

 

Töltsd le a Szent István
Nap alkalmazást
mobilodra.

Elérhető Apple App Store és
Google Play áruházakban