Warning

A program folyamatosan frissül. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen fotózunk és rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez.

Mongooz and the Magnet

Mongooz and the Magnet, a pécsi norvég-magyar-ír trió újjászületve, még mindig a blues köröket róva tér vissza.

Mongooz and the Magnet, a pécsi norvég-magyar-ír trió, előbújik turnézással és dalírással töltött elvonulásából! Újjászületve, még mindig a blues köröket róva, ropogós, Black Keys hatású riffekkel tér vissza és nem futamodik meg más stílusok bevonásától: pop-osabb, rock-osabb hangzásokba is belenyúlva, vagy igazából bármibe ami segíti őket a hangzás elérésében, az üzenet átadásában.
Egy mozgalmas 2019-es nyárral a hátuk mögött, egy sűrű fesztivál szezonon van túl a zenekar.
Felléptek a Sziget Fesztivál Európa Színpadán, az Exit Festival-on, a lengyel Edison Festival-on és meghívást kaptak az Észak- és Dél-Korea határán megrendezett DMZ Peace Train fesztiválra is ahol olyanokkal léptek színpadra mint az Iceage vagy a Last Train.
A frissj EP, people ═ people (ejtsd people bridge people) ezt a kalandokkal, fellépésekkel teli inspiráló időszakot foglalja össze, egy új hangzással amely olyan gyökerekből táplálkozik ahol az őszinteség és a dallam az úr. Az első single Hey Boy november 1-én vált publikussá egy klip társaságában, míg a teljes EP anyaga november 15-én kerül a nagyérdemű elé. Az új anyag elkészítése során lehetőségük volt együtt dolgozni Dani Castelar (Paolo Nutini, Snow Patrol) és Gavin Fitzjohn (Manic Street Preacher) producerekkel. Dani és Gavin pedig a legnagyobb nyitottsággal kombináltak: dallamokat, sample-ket, akár hálószobai gitárerősítőket, hogy megalkossák az új hullámos roots rock hangzást. A people ═ people egy energikus felütésű kiadvány, teleszőve az élet apró, ám univerzális nüanszaival, amit sokan megélhettünk már: apai szavak, apává válás, a kapcsolatunk azokkal akik előttünk jártak, és azokkal akik minket követnek majd, akik megérintették életünket és azok akik elérhetetlenné váltak.

Töltsd le a Szent István
Nap alkalmazást
mobilodra.

Elérhető Apple App Store és
Google Play áruházakban