Warning

A program folyamatosan frissül. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen fotózunk és rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez.

Lanou

Egy olyan zenekar, amely otthonosan mozog a folk, a pop és a világzene határain. Az angol és magyar nyelvű saját dalok mellett népdalfeldolgozások is megjelennek repertoárjukban (magyar, ír).

A Lanou love folk; egy olyan zenekar, amely otthonosan mozog a folk, a pop és a világzene határain.

Az angol és magyar nyelvű saját dalok mellett népdalfeldolgozások is megjelennek repertoárjukban (magyar, ír). A Lanou zenei világa tiszta, mély, szabad repülés - ezzel együtt bátran kísérletező, így szólalhat meg egymás után egy koncerten stoner rock beütésű citeraszóló, vagy trip hop hatásokkal átszőtt népdalfeldolgozás.

A zenekar 2018 óta létezik, első nagylemeze 'Fellegek (Of Clouds)' címmel, szerzői kiadásban jelent meg 2020 novemberében Lantos Zoltán hegedűművész közreműködésével.

“A Lanou a népzene, a világzene és a pop találkozásaként írja le a zenéjét, de ennél többet mond a 'love folk' meghatározás. Első nagylemezükön ugyan sokfelől jönnek a nép- és világzenén kívüli hatások (rock, pszichedélia, reggae, funk stb.), de a finom, szívet melengető megszólalás végig, egységesen megmarad. Hol angol, hol magyar nyelvűek a dalok, és ugyan az alap felállásban a gitár-basszus-dob mellett csak citera van, de több számban hegedű vagy fúvósok színesítik ezt.” /Recorder/

 

Töltsd le a Szent István
Nap alkalmazást
mobilodra.

Elérhető Apple App Store és
Google Play áruházakban