Warning

A program folyamatosan frissül. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen fotózunk és rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez.

La Tresca (I)

A hattagú La Tresca a tradicionális olasz folkot ötvözi az ír kocsma-punk bandák lendületével, olykor hangszerelésével.

Közép-Olaszország egyik legkedveltebb zenei exportja, a Laziótól északra található Bolsena-tó vidékéről származó La Tresca húsz éve alakult, és azóta egy ír kocsma-punk zenekar vehemenciájával fertőzi meg jókedvvel a világot. A hattagú La Tresca a tradicionális olasz folkot ötvözi az előbb említett ír kocsma-punk bandák lendületével, olykor hangszerelésével, csak, mivel olaszok, közben olaszul énekelnek, amitől az egész kap egy időtlen romantikát. Mintha Toszkánában szerenádoznának nekünk egy 24 órás borkóstolón, este, 30 fokban.

A La Tresca eddig hat albumot jelentett meg, több mint ötszázötven koncertet adott, és fellépett Európában szinte mindenhol. Veszprémben is többször jártak már, YouTube-csatornájukon több jó minőségű felvételt is találunk 2011-es Utcazene fesztiválos fellépésükről, amiket ha megnézünk, mindjárt láthatjuk, hogy pont arra van szükségünk az elmúlt másfél év rémálma után, amit a La Tresca adni tud nekünk: hogy magunkról megfeledkezve táncolhassunk a zenéjükre.

 

Töltsd le a Szent István
Nap alkalmazást
mobilodra.

Elérhető Apple App Store és
Google Play áruházakban