Warning

A program folyamatosan frissül. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen fotózunk és rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez.

Jack and the Weatherman (NL)

A Jack and the Watherman egy holland duó

Abból lehet tudni, hogy a holland Jack and the Weatherman nevő duóból melyikük a meteorológus, hogy egyiküket Berry ‘Jack’ Krikkennek, másikukat pedig Sebastiaan ‘Weatherman’ Weermannak hívják (mert a weerman eleve azt jelenti, hogy időjós.) Kedvenc évszakuk minden bizonnyal a nyár, erről tanúskodnak legalábbis dalaik, amikhez leginkább napszítta dombokat, és kánikulában fodrozódó tó- és tengerpartokat társíthatunk. Zenéjüket szellemesen és találóan ADM-nek, vagyis Acoustic Dance Musicnak mondják, amit pop, folk, reggae és hip-hop elemekből gyúrnak össze egy olyan kellemes eleggyé, amit hallgatva mindjárt kedvünk támad elstoppolni szülővárosukba, Haarlembe.

Jackék a szabadság vándorai: három EP-t és egy albumot jelentettek meg eddig lemezkiadó vagy menedzsment nélkül (Something Positive, 2014; Homewards, 2015; Some Kind of Purpose, 2016 és The Lucky Ones, 2018), és zenéltek már többek közt nálunk, Ausztriában, Spanyolországban, Portugáliában, Csehországban és Angliában. Új albumukat idén ősszel tervezik megjelentetni One of Us címmel, amiről azt mondják, életvidám lesz, dinamikus, pozitívitással és napsütéssel teli. Mi pedig hiszünk nekik. És egészen biztosan ilyen lesz budapesti fellépésük is.

Töltsd le a Szent István
Nap alkalmazást
mobilodra.

Elérhető Apple App Store és
Google Play áruházakban