Warning

A program folyamatosan frissül. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a rendezvényen fotózunk és rendezvényen történő részvétel automatikusan hozzájárulás azok közzétételéhez.

Daiana Lou (I)

Daiana egy fiatal lány, aki kék haja és törékeny alkata ellenére egy kilenc tagú zenekar előtt áll, és egy kilenc tagú zenekart irányí

A reggae felől érkező Daiana egy kezelhetetlen nőszemély, aki apjának nagyon nehéz lehetett lenni. Daiana perkása Jungle/ Ciao Bella című videóklipjében például egy neonzöld színű, egyberészes, golyóit éppen hogy eltakaró fürdőruha-csíkban dobol, egy olyan alkalmatosságban, amelyben Boratot, a kazah nép nagy fehér gyermekét is láthattuk Amerikában. Daiana egy fiatal lány, aki kék haja és törékeny alkata ellenére egy kilenc tagú zenekar előtt áll, és egy kilenc tagú zenekart irányít (Jungle/ Ciao Bella című videóklipjében) a lehető legnagyobb természetességgel, valahol Németországban, az indusztriális pusztulás kellős közepén, egy szétgraffitizett gyártelepen. Mi pedig együtt ünnepeljük vele a világvégét. Vagy az életet. Amelyik győz, azt.

Töltsd le a Szent István
Nap alkalmazást
mobilodra.

Elérhető Apple App Store és
Google Play áruházakban